NK Dressuur toch met publiek dankzij anderhalvemetertickets NK Dressuur toch met publiek dankzij anderhalvemetertickets
Back Back Nieuws

NK Dressuur toch met publiek dankzij anderhalvemetertickets

23 juli 2020

Het NK Dressuur kan met hulp van Eventix toch mét publiek verreden worden. Met het oog op de maatregelen van het RIVM, waarvan de 1,5 meter afstand de meest prominente is, kiest het NK Dressuur voor de ‘anderhalvemetertickets’ van Eventix. Deze tickets houden bij het selecteren van gekoppelde zitplaatsen automatisch rekening met de vereiste afstand tussen andere bezoekers.

Het NK Dressuur zocht met het oog op ‘social distancing’ en de maatregelen van het RIVM naar een oplossing om bezoekers tijdens het evenement te verwelkomen. Eventix biedt met hun systeem een oplossing die ervoor zorgt dat het topsportevenement alsnog met publiek verreden kan worden.

Ticketoplossing

Wanneer bezoekers een ticket willen aanschaffen, hebben ze in het aankoopproces de mogelijkheid om (meerdere) zitplaatsen te reserveren. Tijdens dit proces wordt er rekening gehouden met de voorschriften van de desbetreffende veiligheidsregio. Zo kan het NK Dressuur instellen dat alle zitplaatsen die niet op 1,5 meter van de gereserveerde selectie zijn, geblokkeerd worden. Dit gebeurt automatisch en de bezoeker zal hier geen hinder van ondervinden.

Zodoende is het mogelijk om aan de 1,5 meter afstand te voldoen en kan het NK Dressuur de paarden van stal halen. Dit zal gebeuren in het weekend van 17 t/m 20 september 2020 en wordt verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!