Back Back Nieuws

Nieuwjaarsduik voor Save my Pussy?!

17 december 2012
Waaghalzen kunnen op 1 januari het nieuwe jaar fris beginnen door een duik te nemen bij Beekse Bergen. De duik staat in het teken van Save my Pussy van Stichting Spots, een stichting die zich inzet voor bedreigde, wilde katachtigen.


Inzetten voor het behoud van bedreigde katachtigen

De verfrissende duik wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Spots en Promo Vision Models, die zich via Save my Pussy inzetten voor het behoud van bedreigde, wilde katachtigen, zoals de Cheeta, Jaguar, Leeuw, Tijger en Poema. 

Special outfits
Deelnemers wordt gevraagd om in katachtige outfits, zoals tijgerprint bikini’s, te komen of om attributen aan te schaffen bij Event Center Beekse Bergen. De opbrengst gaat naar Stichting Spots. Degene die het mooist gekleed is, wint een jaarabonnement voor Safaripark Beekse Bergen en kan diverse katachtigen dan iedere dag live bewonderen.

Gratis toegang Safaripark Beekse Bergen
Tijdens de duik is er gratis erwtensoep en duikers krijgen na afloop UNOX mutsen. Daarnaast krijgen de duikers na de heldhaftige daad gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/safariparkbeeksebergen/events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!