Nieuwjaarsborrel: 17 januari 2022 Capital CNieuwjaarsborrel: 17 januari 2022 Capital C
Back Back Nieuws

Nieuwjaarsborrel: 17 januari 2022 Capital C

02 december 2021

LiveCommunity, de community voor de evenementenbranche, nodigt je graag uit om maandag 14 februari samen met ons en heel veel gezellige eventnerds het glas te heffen in één van de mooiste locaties van Amsterdam, Capital C. Met een prachtig uitzicht over heel Amsterdam proosten we onder het genot van een bubbeltje, heerlijke hapjes en mooie content.

LiveCommunity

LiveCommunity is de community voor de evenementenbranche. Het doel is om vraag en aanbod op een efficiënte en laagdrempelige wijze live met elkaar te verbinden. Dit doet LiveCommunity met de organisatie van verschillende netwerkbijeenkomsten, incentives, congres en beurs. Wil jij ook bij één van deze events aanwezig zijn, kijk dan in de agenda van LiveCommunity.nl. De eerste bijeenkomst van 2022 staat op de planning.

Nieuwjaarsborrel CapitalC

Capital C is het nieuwe creatieve centrum van Amsterdam. Het gebouw is ingericht in samenwerking met ruim 20 Dutch designers. In deze venue zijn de mogelijkheden net zo eindeloos en creatief als de ruimtes. Of je nu een conferentie, exclusief diner, award show of product launch wilt organiseren, het is mogelijk in Capital C.

Ga naar LiveCommunity.nl om je aan te melden voor dit gezellige netwerkmoment!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!