Back Back Nieuws

Nieuwe wind waait door Golden Tulip Loosdrecht

01 november 2013
Sinds enkele weken waait er een nieuwe wind door Golden Tulip Loosdrecht en dat is terug te zien in de evenementen voor deze winter. Zo kunnen gasten vanaf november onder andere genieten op het tot Winter Wonderland omgetoverde terras en eens per maand komen borrelen en dineren tijdens Live Dinner Jazz. Met deze initiatieven willen Michiel Ausems, de nieuwe operations manager en Ramon Bos, de nieuwe chef de cuisine, de focus meer op restaurant BRANCHE vestigen.

Ausems, eerder werkzaam bij Golden Tulip Amersfoort, startte afgelopen augustus bij Golden Tulip Loosdrecht. ‘Met deze nieuwe initiatieven willen we de gasten ook in de wintermaanden een unieke beleving bieden.’ Deze beleving komt ook terug in restaurant BRANCHE waar Ramon Bos, voorheen werkzaam bij onder andere restaurant Hermitage in Zeist en Tante Koosje in Loenen aan de Vecht, nu aan het roer staat. ‘Kwaliteit van eten, lokale producten, persoonlijke service en laagdrempelige prijzen staan in het restaurant centraal. En gasten genieten hier natuurlijk van het mooiste uitzicht van de regio, over de Loosdrechtse plassen’, aldus Bos.

Verse producten
Restaurant BRANCHE serveert met name gerechten uit de Nederlands-Franse keuken met een Mediterraan tintje en heeft recent een kwalitatieve  update gehad. In de keuken wordt uitsluitend met verse ingrediënten en veel streekproducten gewerkt. Het concept is te omschrijven als koken op niveau met laagdrempelige prijzen.

De update van het restaurant wordt ingeluid met het nieuwe initiatief Live Dinner Jazz. Vanaf dit najaar organiseert het hotel iedere 2e zaterdag van de maand dit nieuwe evenement. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur welkom om te komen dineren, loungen en/of borrelen met op de achtergrond live Jazz muziek. De kick-off vindt plaats op zaterdag 16 november, waarbij restaurant BRANCHE hapjes van het huis serveert, met een kwinkslag naar de nieuwe menukaart.

Winter Wonderland Terras 
Om haar gasten ook in de winter net als in de zomer te laten genieten van het aangename buitenverblijf opent het hotel begin november haar Winter Wonderland Terras. ‘Het terras is omgetoverd tot een zithoek met onder andere dennenbomen, vuurkorven, sprookjesachtige verlichting en een heuse après-ski kraam’, legt Ausems uit. Vergaderingen, borrels en evenementen worden op deze manier echt speciaal gemaakt. En nog een klein extraatje: in de wintermaanden worden vergadergasten en groepen in de watten gelegd met gratis glühwein en/of warme chocomelk. Het Winter Wonderland Terras is tot en met 31 maart 2014 geopend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!