Nieuwe website voor FlintNieuwe website voor Flint
Back Back Nieuws

Nieuwe website voor Flint

11 december 2018

In de zomermaanden is Flint achter de schermen druk bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website. Onlangs is de nieuwe website live gegaan. Naast nieuwe functionaliteiten heeft de lay-out ook een frissere, moderne uitstraling gekregen.

De zakelijke afdeling van Flint heeft ook een andere uitstraling gekregen. De website biedt alle informatie voor een succesvol evenement. Van de catering tot de verschillende evenementen, alles is terug te vinden op www.flint.nl of via www.flint.nl/evenementen. Bekijk hier ook de zalen via foto's en video's en lees de recensies over verschillende evenementen die hebben plaatsgevonden.

Uit de praktijk

Nieuw op de site zijn blogs en eventcases. Medewerkers van Flint bloggen over dingen die spelen binnen Flint. Tips en tricks voor eventorganisatoren worden ook vermeld in verschillende blogs. In de eventcases is een mooie beschrijving te lezen over verschillende evenementen die plaatsgevonden hebben binnen Flint. Aangevuld met wat foto's kan dit een goed beeld vormen van de mogelijkheden bij Flint. Door het beeld nog te verruimen of te verduidelijken is er een mogelijkheid om online een kijkje binnen te nemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!