Back Back Nieuws

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Den Haag Marketing

26 november 2015
Marjet van Zuijlen is door de Raad van Toezicht van Stichting Den Haag Marketing benoemd tot nieuwe voorzitter. Van Zuijlen was Kamerlid en partner bij Deloitte. Sinds 2009 is zij actief als consultant, coach, commissaris en dagvoorzitter. Zij heeft toezichthoudende functies bij Wessanen, Verbrugge Terminals, Holland Casino, Holland Festival en het Nationale Toneel. De 48-jarige Van Zuijlen woont in Den Haag.

Marjet van Zuijlen: 'Het is een eer om een rol te mogen spelen bij het verder verstevigen van de positie van Den Haag op de internationale ladder van meest aantrekkelijke steden. De stad doet het goed, maar er is nog veel onontgonnen potentieel.'

Opvolger Zuijderhoudt
Van Zuijlen is als voorzitter van de Raad van Toezicht de opvolger van Marleen Zuijderhoudt. Marleen Zuijderhoudt blijft betrokken bij de toeristisch-recreatieve en zakelijke sector. Als directeur van de WestHolland Foreign Investment Agency heeft zij ervoor gekozen in te gaan op het verzoek toe te treden tot de Advisory Board van het The Hague Convention Bureau, het onderdeel van Den Haag Marketing dat verantwoordelijk is voor de acquisitie van congressen. Zuijderhoudt is tevens lid van de Raad van Commissarissen van NBTC Holland Marketing.

Den Haag Marketing
Stichting Den Haag Marketing is de overkoepelende marketing en promotieorganisatie van Den Haag. Den Haag Marketing speelt een belangrijke rol bij het nationaal en internationaal 'verkopen' van Den Haag als bestemming voor zakelijke bezoekers en toeristen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!