Back Back Nieuws

Nieuwe vergadertafel rekent af met een dag lang zitten

27 maart 2015
NJOJ Dutch Design lanceert een vergadertafel om staand aan te vergaderen. Daarmee komt NJOJ [spreek uit: enjoy] tegemoet aan de trend om gedurende de werkdag minder te zitten en steeds vaker staand te vergaderen of te lunchen. De vergadertafel is demontabel en bestaat uit een aluminium onderstel en een lichtgewicht tafelblad. Dankzij de voetsteunen nemen mensen tijdens het staan een proactieve houding aan en raken ze minder snel vermoeid. De vergadertafel bevat handige extra's zoals haken onder het tafelblad voor het ophangen van een jas of tas.

Licht en makkelijk
Het tafelblad van de NJOJ vergadertafel is gemaakt van natuurlijk vlas en weegt slechts 10 kg. Het blad is 100% duurzaam en leverbaar in tien verschillende kleuren. Het aluminium onderstel weegt slechts 8 kg. De tafel heeft een afmeting van 80 x 180 cm, is 108 cm hoog en biedt plaats aan ongeveer zes personen. Door de vloervriendelijke kunststof afwerking van de poten is de tafel zowel binnen als buiten te gebruiken. Opzetten en afbreken is een fluitje van een cent. De vergadertafel staat binnen een minuut, zonder gebruik van gereedschap. Hij is makkelijk op te bergen en neemt opgeslagen weinig plaats in.

Multifunctioneel
De stijlvolle NJOJ vergadertafel is van horecakwaliteit en geschikt om aan te vergaderen, maar ook als ontvangsttafel in een hal of als statafel in het bedrijfsrestaurant. Met de optionele korte poten is de vergadertafel in een handomdraai in te zetten als eettafel met een hoogte van 78 cm.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!