Back Back Nieuws

Nieuwe vakbeurs Sales Summit in Jaarbeurs Utrecht

05 mei 2015
Sales Summit is een nieuwe vakbeurs waarbij de focus volledig op Sales ligt. Beursorganisator OGZ breidt met dit initiatief de portfolio uit en meent hiermee een grote doelgroep te bedienen. De Sales Summit op 21 en 22 april in de Jaarbeurs Utrecht is voor iedereen toegankelijk die zich bezig houdt met sales, sales-activiteiten of affiniteit heeft met verkoop.

Podium
Met het organiseren van de Sales Summit creëert beursorganisator OGZ een podium voor het vak Sales en degenen die het vak uitoefenen. Han Bosman, directeur van OGZ licht toe: ‘Een grote uitdaging voor bedrijven is het behoud van een kwaliteitsvol Sales-team dat goed presteert. Als Sales-beoefenaar is het van groot belang om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied Sales. En de vakbeurs Sales Sumit speelt hierop in door vraag en aanbod bijeen te brengen.’

De bezoekersdoelgroep van de Sales Summit houdt zich bezig met Sales en/of Sales-activiteiten. Onder de bezoekers vallen bijvoorbeeld CEO’s, Sales Managers, Managing Directors, Sales professionals, ZZP-ers en werkzoekenden voor een Sales-functie.

Beursvloer
De beursvloer van de Sales Sumit is onderverdeeld in 4 onderdelen, te weten: Sales Support, Werving & Selectie, Business Dating Area en Lezingen & Workshops. De onderdelen Sales Support en Werving & Selectie brengen vraag en aanbod bijeen. Bij de Business Dating Area vinden vele speed-date sessies plaats tussen bezoekers en exposanten van de Sales Summit. En op de beursvloer worden verschillende zalen gebouwd waar workshops en lezingen plaatsvinden om kennis en informatie te delen met de bezoekers.

Promotie
De Sales Summit wordt ondersteund door een uitgebreide promotie campagne die mede wordt uitgevoerd door de Telegraaf Media Groep. Voor deze campagne worden de on- en offline kanalen van de TMG ingezet om de Sales Summit maximaal onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal het marketing-team van OGZ zich maximaal inspannen om de Sales Summit te promoten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!