Nieuwe toekomst QL hotels & RestaurantsNieuwe toekomst QL hotels & Restaurants
Back Back Nieuws

Nieuwe toekomst QL hotels & Restaurants

13 december 2019

Met ingang van het nieuwe jaar zal QL Hotels & Restaurants worden voortgezet als onafhankelijk onderdeel van EHM Group. Het samenwerkingsverband van exclusieve hotels en restaurants, actief in 9 Europese landen en met bijna 140 leden, komt per 1 januari 2020 onder leiding van Sander Allegro.

Kleinschalige kwaliteitshotels

QL (Quality Lodgings) Hotels & Restaurants is meer dan 15 jaar geleden opgericht door hospitality specialist Hein van Beek. Alle aangesloten hotels zijn zelfstandige, kleinschalige kwaliteitshotels en hebben met elkaar gemeen dat ze stuk voor stuk een unieke locatie en een uitstekende keuken hebben.

Investeringen

QL-oprichter Hein van Beek: 'We hebben door de jaren heen een mooie ontwikkeling doorgemaakt en een goede naamsbekendheid gerealiseerd. De aangesloten hoteliers beschikken over prachtige bedrijven. Om deze nog beter op de kaart te kunnen zetten zijn investeringen nodig op gebied van technologie, marketing en communicatie. Daarnaast is er onder de hoteliers een groeiende behoefte aan verdere ondersteuning op gebieden als werving & selectie, bedrijfsfinanciering en sales. De overname door EHM Group maakt het mogelijk om nog beter op de wensen van de ondernemers te kunnen inspelen.' Van Beek blijft parttime aan QL verbonden en zal zich richten op de verdere ontwikkeling van het populaire QL Magazine, partnerships en de groei van QL.

Waarde vergroten

Sander Allegro, sinds jaren lid van de Raad van Advies van QL, is benoemd tot algemeen directeur. Hij bruist van de ideeën en plannen: 'Ik ben al lange tijd betrokken bij QL Hotels & Restaurants en zie uitstekende mogelijkheden om de bijzondere bedrijven nog beter bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Daarnaast wil ik de waarde voor de aangesloten ondernemers verder vergroten. Maar allereerst zullen het QL Team en ik met de hoteliers bespreken hoe zij de toekomst zien, de behoeftes analyseren en kansen doornemen.'

Eigen koers

Bas Tolmeijer, managing director van EHM Group: 'QL Hotels & Restaurants blijft een eigen koers varen, onafhankelijk van de overige activiteiten van EHM Group. Uiteraard zal QL optimaal kunnen profiteren van de kennis, kunde en het netwerk van onze onderneming.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!