Nieuwe streamingdienst TheFireflies.Online gaat live Nieuwe streamingdienst TheFireflies.Online gaat live
Back Back Nieuws

Nieuwe streamingdienst TheFireflies.Online gaat live

13 januari 2021

The Fireflies lanceert vandaag TheFireflies.Online; een gloednieuw video platform voor online entertainment. Hiermee speelt het entertainmentbureau in op de toenemende behoefte aan interactie, luchtigheid, dynamiek en beleving tijdens online events.

Nieuw Streamingplatform TheFireflies.Online 

Het platform biedt een veelzijdig aanbod aan pre-recorded entertainment dat naar wens van de opdrachtgever kan worden gepersonaliseerd en gebrand. Vanaf €695,- stream je binnen enkele stappen een gepersonaliseerde video naar je online evenement. De creatives van The Fireflies pionieren op het gebied van online entertainment. Het veelzijdige aanbod is speciaal ontwikkelt voor de gehele online customer journey waardoor je eenvoudig een volledige programmering kunt samenstellen.

Lancering van het streamingplatform vandaag

'We hebben de afgelopen maand al een pilot gedraaid die heeft onderstreept dat er bij organisatoren veel vraag is naar een plug & play streamingdienst', legt Ernst-Jan Beck, commercieel verantwoordelijk voor The Fireflies, uit. 'Nu evenementen enkel online plaatsvinden is er naast een act ook een camerateam en studio nodig. Daar komt bij dat de aanlooptijd naar een evenement vaak te kort is en de budgetten te beperkt zijn om dit als organisator zelf te organiseren. De behoefte om een leuk en dynamisch programma weg te zetten is er namelijk nog wel.'

 Wat is het aanbod?

Het platform wordt gelanceerd met meer dan 40 pre-recorded entertainment video’s en er staan nog 15 eigen producties en 30 coproducties op de planning om op korte termijn toegevoegd te worden. Naast The Fireflies Originals, eigen producties, zijn volledige maatwerk opdrachten ook mogelijk. Momenteel vinden de eerste gesprekken plaats over het aanbieden van content in samenwerking met partners. Hiermee kan het huidige aanbod worden verrijkt. “De kracht van het platform zit in de combinatie van een veelzijdig kwalitatief aanbod en de mogelijkheid tot personalisatie”.

Het video platform van The Fireflies is in de lucht en klaar om online evenementen te verrijken met originele, pre-recorded video content.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!