Back Back Nieuws

Nieuwe strategie World Forum ingevuld met Marije Bouwman

18 juni 2014
Het World Forum gaat zich volledig specialiseren op het gebied van safety en security. Met de komst van Marije Bouwman als Safety & Security Manager wordt er concreet invulling gegeven aan deze nieuwe strategie.

In aanloop naar de Nuclear Security Summit op 24 en 25 maart 2014, heeft Marije Bouwman een jaar lang namens het World Forum intensief aan deze top gewerkt. Haar voornaamste verantwoordelijkheid hierbij was een goed verloop van de safety en security aspecten, waaronder contacten met organisaties als de Regionale Politie, Brandweer, GHOR, Gemeente Den Haag, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Nationale Politie; KLPD, DBB, CBRNe.

Snelle ontwikkeling
Zowel op de institutionele als de corporate markt is er een grote behoefte aan speciale voorzieningen op dit gebied, professionele ontvangst en begeleiding en niet te vergeten innovatie. Het World Forum heeft als strategie om een snelle ontwikkeling door te maken, om alle klanten optimaal in deze behoeften op het gebied van safety en security te kunnen voorzien.

‘Vele zaken zijn inmiddels geïmplementeerd. De expertise, ervaring en het netwerk van Marije is een stevige stap voorwaarts in deze nieuwe strategie en ontwikkeling van het World Forum’, aldus Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum.

Foto: Marije Bouwman

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!