Back Back Nieuws

Nieuwe 'State of The Art' faciliteiten voor meetings & events bij Park Hotel

02 december 2008
Amsterdam heeft er een nieuwe, sophisticated meetings & events locatie bij. Nadat alle hotelkamers en publieke ruimtes van het Park Hotel grondig gerenoveerd werden en het cosmopolitische MOMO restauarant, bar & lounge gebeuren de deuren opende, introduceert Park Hotel nu ‘world class’ meeting en event rooms.

Interieurarchitect Patrick Diederiks ontwierp innovatieve meeting & events rooms van internationale allure. De allernieuwste technieken op gebied van licht en geluid en het gebruik van high-end audiovisuele apparatuur maken het Park Hotel de nieuwe ontmoetingsplaats voor business, fashion en lifestyle events.


 

Wereldsteden

De ruimtes kregen allen de naam van een wereldstad. De grootste eventroom genaamd New York is voorzien van Ambient Lighting waardoor elke gewenste sfeer gecreëerd kan worden voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen.
De boardroom met de naam Rome wordt voor elke raad, directie of bestuur een zeer gewilde ontmoetingsplek. Deze ruimte met een vaste setting voor 12 personen is voorzien van een flatscreen voor videoconferencing en zodanig uitgerust dat men hier in ontspannen sfeer belangrijke bedrijfsbeslissingen kan nemen.

Park Hotel kan bijeenkomsten onderbrengen tot maximaal 420 gasten in 9 multifunctionele meeting & event rooms. Deze beschikken o.a. over een geïntegreerde beamer in het plafond met projectiescherm, zijn aangesloten op het geluidssysteem en hebben DVD, video, IPod aansluiting, lichtsysteem met diiverse opties mbt het licht en draadloos internet. De Businesslounge vlakbij de zalen beschikt over 2 computers ter gebruik voor eventorganisers en gasten.

Boetiekhotel

Park Hotel is het grootste boetiekhotel in het centrum van Amsterdam verdeeld over meerdere historische panden. Het hotel telt 189 kamers, waaronder prachtige suites en wordt geroemd door ingewijde reizigers en zakenmensen.


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!