Back Back Nieuws

Nieuwe SloepenGame App zorgt voor interactie en teambuilding

31 maart 2015
GameEvents lanceert de SloepenGame App. De SloepenGame App zorgt voor spanning en interactie tijdens het bedrijfsuitje op het water. Aan het roer van een sloep ga je de strijd met je collega’s aan. Tijdens de SloepenGame worden alle teams op verschillende vlakken uitgedaagd. Punten worden gescoord door vragen goed te beantwoorden en opdrachten goed te vervullen. De speciaal ontwikkelde SloepenGame App laat de voortgang van de Game zien. Elk team wordt speciaal hiervoor uitgerust met een Samsung tablet. Hoeveelste staan jullie op dit moment? Wat is het volgende waypoint? Zijn er nog bonusvragen beschikbaar en hebben we nog berichten gekregen van andere teams? De App zorgt voor interactie en teambuilding.

Al meer dan twaalf jaar organiseren GameEvents en hun Belgische partner Perfect+ Event Productions interactieve games waarbij de teams met gebruik van de nieuwste technieken op gebied van mobiele communicatie op pad gaan om zo veel mogelijk punten te scoren.

Lancering tijdens Event 15
‘Veel klanten zijn op zoek naar een vernieuwend evenement’, verteld Chiel Wiethoff van GameEvents. ‘Daarom hebben we de SloepenGame App ontwikkeld. Tijdens evenementen de afgelopen weken hebben we de app al gebruikt. Veel enthousiaste deelnemers hebben voor ons het bewijs geleverd dat de SloepenGame hierdoor nog meer dan ooit een geweldig evenement is. In Amsterdam, Loosdrecht, en op diverse locaties in Friesland wordt de SloepenGame georganiseerd. Daarnaast hebben we vanaf dit jaar een nieuwe locatie, het Uitgeestermeer. Tijdens Event 15 lanceren we de app op een speciale manier en laten we graag alle mogelijkheden zien.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!