Nieuwe seizoen Married at First Sight opgenomen op drie locaties Nieuwe seizoen Married at First Sight opgenomen op drie locaties
Back Back Nieuws

Nieuwe seizoen Married at First Sight opgenomen op drie locaties

31 januari 2023

Ook dit jaar schitteren de locaties van Swijnenburg Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en de nieuwste aanwinst Huis Scherpenzeel weer tijdens het populaire TV programma Married at First Sight. Onder andere om de romantische overeenkomsten tussen de locaties en het concept van het programma, koos de tv-zender wederom voor deze historische panden met groenrijke omgeving. 

Married at First Sight is hét datingprogramma op RTL4 waarin men, door experts, 'blind' wordt gekoppeld aan een potentiële match en daarmee op dag één het huwelijksbootje instapt. Door meerdere fases te doorlopen bepalen zij uiteindelijk of het de perfecte match is. 

Populaire huwelijkslocatie

Door de statige uitstraling van de historische panden en het omliggende terrein dat barst van het groen en waterrijk is, zijn alle drie de locaties altijd erg gewild voor huwelijksvoltrekkingen. De locaties zijn een perfecte backdrop voor romantische lentehuwelijken, verhitte zomerbruiloften of om te trouwen tijdens het sfeervolle herfstseizoen - met alle kleurenpracht die de natuur dan biedt. Kortom: alle elementen zijn aanwezig voor een tv-concept dat draait om liefde en trouwen. 

Met allure zakendoen of filmen

‘Een inspirerende omgeving en een locatie die de perfecte uitstraling heeft voor een ontvangst voor gasten op hoog niveau’, ‘De combinatie tussen de binnen en buitengelegenheden zorgen voor een open, inspirerende en frisse omgeving’ en ‘Onze internationale gasten waren erg te spreken over de locatie. Het is precies wat ze hopen te vinden in Nederland: het platteland, maar met allure’, zijn enkele voorbeelden van veelgehoorde feedback van zakelijke gasten. Dus ook voor een bedrijfsfeest, vergadering of training ben je bij een van de drie hoogstaande locaties aan het juiste adres. De natuurrijke en inspirerende omgeving van Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel zijn een prachtig decor voor zakelijke evenementen, productpresentaties of zelfs voor filmopnames. Married at First Sight is daar het bewijs van!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!