Nieuwe samenwerking tussen Janskerk en QeetNieuwe samenwerking tussen Janskerk en Qeet
Back Back Nieuws

Nieuwe samenwerking tussen Janskerk en Qeet

23 november 2022

De Janskerk gaat nauw samenwerken met Qeet als preferred supplier. Vanaf dit kwartaal starten ze met de onderlinge samenwerking. De eerste partijen zijn al geboekt. Qeet gaat de kerk, naast het verzorgen van de catering, ook helpen met het verhuren van deze prachtige locatie. 

Door het huren van deze bijzondere kerk draag je direct bij aan het bestaan van dit mooie Utrechtse erfgoed, en met een capaciteit tot 600 personen is het een mooie grote locatie voor verschillende soorten evenementen. ‘We zijn heel blij met de samenwerking met Qeet. Een mooie Utrechtse partij, die ook nog eens met Utrechtse leveranciers samenwerkt. We hopen dat veel mensen vol verwondering mogen genieten op deze magische plek’, vertelt Herman Steur van de Janskerk. 

Janskerk

De Janskerk ligt in hartje Utrecht, aan het bekende Janskerkhof. De Janskerk in Utrecht is gebouwd rond 1050 en heeft veel bijzondere details, bijvoorbeeld de gebrandschilderde ramen. De kerk ligt in het centrum van Utrecht, is heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar en voldoende parkeergarages in de buurt. 

Qeet

Qeet heeft een bewustere kijk op de voedselketen, en dan vooral de lokale voedselketen. Met alle spelers in de voedselketen willen we hierop inspelen door verser, gevarieerder en ook gezonder voedsel te ontwikkelen en te produceren: van boer tot bord. Qeet heeft mooie en unieke locaties zoals De LiK, Fort Voordorp, Sonnenborgh. Qeet deelt lokale smaken die passen bij jouw evenement: congres, beurs, bijeenkomst, vergadering, seminar, borrel, feest, bruiloft, teambuilding of festival.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!