Nieuwe plug and play studio voor online evenementen Nieuwe plug and play studio voor online evenementen
Back Back Nieuws

Nieuwe plug and play studio voor online evenementen

20 januari 2021

The Hague Conference Centre is hét conferentiecentrum in het centrum van Den Haag, zeer geschikt voor congressen en evenementen. In deze tijd waarin webcasting, webinars en livestreaming niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven, zijn zij een samenwerking aangegaan met AVEQ. AVEQ is specialist op het gebied van beeld- licht- en geluidstechniek, communicatie, online events en design. The Hague Conference Centre heeft een complete plug and play studio door hen in laten richten.

Nieuwe plug and play studio 

De plug and play studio heeft veel natuurlijke lichtinval en een direct uitzicht op Den Haag Centraal Station. Dat maakt de studio uniek en geeft een dynamisch karakter aan iedere webcast. Bij de inrichting heeft AVEQ gebruik gemaakt van professionele apparatuur op basis van de nieuwste technologieën, waarmee de online content distributie van de klant wordt geoptimaliseerd. De studio is standaard voorzien van: vier camera’s, twee afkijkschermen, vijf microfoons en één lcd-scherm voor de achtergrond, statafel opstelling met krukken, mooie belichting en decoratie. Iedere webcast wordt naast dat het uitgezonden wordt, ook opgenomen. AVEQ heeft een uitgebreid online platform beschikbaar gesteld voor klanten met daarin onder andere live polls, een chatfunctie, virtuele beursvloer, break-out sessies en diverse 'online' netwerkmogelijkheden in 2D of 3D. 

Online evenementen organiseren 

Thomas van der Zee, Commercieel Directeur over de nieuwe studio: 'Naast centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, zijn we met deze nieuwe studio nu in staat om klanten op een kostenefficiënte manier een online ervaring aan te bieden'. Na de lockdown is een online evenement eenvoudig op te schalen naar een hybride evenement, vanwege de beschikbaarheid van vele ruime zalen bij The Hague Conference Centre. 

The Hague Conference Centre

The Hague Conference Centre is de ideale locatie voor congressen en evenementen. Centraal gelegen in het centrum van Den Haag, de stad van Vrede en Recht, pal naast het Station Den Haag Centraal. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en belangrijke internationale vliegvelden liggen op slechts dertig minuten reisafstand. De locatie beschikt over een twintigtal modern ingerichte vergaderzalen met een capaciteit van 15- 650 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!