Back Back Nieuws

Nieuwe openingsact bij artiestenbureau BlueLuna

30 november 1999
De nieuwste openingsact van artiestenbureau BlueLuna is een spetterende act van drie saxofonistes genaamd: ‘Miss Charlie’. De act is gebaseerd op de wereldberoemde saxsolo’s die worden gebracht in een grote showmedley. Artiestenbureau BlueLuna heeft deze openingsact in eigen huis geproduceerd als antwoord op de steeds weer terugkerende vraag naar iets nieuws en origineels om een feest mee te openen.

 

Op spectaculaire wijze

De spetterende act Miss Charlie past uitstekend bij het openen of sluiten van een feestavond of voor een overgang van diner naar feest. De drie saxofonistes zorgen ervoor dat de avond op een spectaculaire wijze wordt geopend en dat iedereen zich op de dansvloer begeeft. Zij brengen u bekende saxofoonnummers als ‘Bakerstreet’, ‘The time of my life’, maar zij spelen ook housenummers zoals ‘Alors on dance’ en ‘Destination unknown’.

 

Zuiver en strak samenspel

Miss Charlie bestaat uit 3 ervaren saxofonistes: Marike, Loes en Jelske. Alle drie zijn ze afgestudeerd aan het conservatorium en hebben in verschillende bands gespeeld. Zij hebben gedurende hun carrière al veel optredens verzorgd en weten hoe ze een feestje neer moeten zetten op het podium. Uiteraard staan hun muzikale kwaliteiten voorop en bent u getuige van een zuiver en strak samenspel.

 Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!