Nieuwe ontsnappingspoging bij IJzeren Man VughtNieuwe ontsnappingspoging bij IJzeren Man Vught
Back Back Nieuws

Nieuwe ontsnappingspoging bij IJzeren Man Vught

11 april 2024

Zaterdag 11 en zondag 12 mei 2024 komen duizenden deelnemers samen voor de tiende editie van de Breakout Run. Terug op de vertrouwde locatie bij de IJzeren Man in Vught, belooft dit jubileumjaar een waar spektakel te worden. De Breakout Run is niet zomaar een obstaclerun; het is een meespelende ervaring waarbij je jezelf waant in een echte gevangenisuitbraak. Trotseer water, beklim hindernissen, kruip door de modder en ontwijk de bewakers op weg naar de finish. Lukt het jou om te ontsnappen?

Avontuurlijke ontsnappingservaring

Stap in de wereld van de Breakout Run, waar aan elk detail, van inschrijving tot finish, is gedacht. Waan jezelf in de schoenen van een crimineel, vastberaden om de vrijheid te bereiken door het overwinnen van diverse uitdagende hindernissen. Kies jouw vluchtroute zorgvuldig en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je adrenaline doet stromen en je grenzen laat verleggen. Alles voor die begeerde medaille!

Vluchtroutes van 2-5-9-14 km

In 2023 zijn zo’n 2500 gevangenen ontsnapt. Dat laten de bewakers natuurlijk niet nog eens gebeuren! Dit jaar is het hard tegen hard, bewakers versus gevangenen. Zowel de meer ervaren criminelen als de nieuwkomers bundelen hun krachten. De topcriminelen (18+) kunnen in 2024 kiezen voor een vluchtroute van 9 KM of 14 KM. Als Young Gangster (12-18 jaar) kun je jouw weg naar vrijheid vinden via een 5 KM of 9 KM lange route. Daarnaast kun je ook met het hele gezin uitbreken via een vluchtroute van 2 KM of 4 KM tijdens de Family Run (6+). Welke weg naar ultieme vrijheid kies jij?

Één team, één taak

Wil je een onvergetelijk avontuur beleven met al je collega’s? Profiteer dan nu nog van groepskorting. Ontsnap samen aan de dagelijkse sleur en versterk de teamspirit. Door samen obstakels te overwinnen en elkaar aan te moedigen, creëer je een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Breek uit en geniet van de adrenalinekick terwijl je samen de uitdagingen van de Breakout Run aangaat. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of helemaal niet, met verschillende afstanden en obstakels is er voor iedereen een passende route. Deze kans wil je niet missen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!