Nieuwe Networkapp-features maken events nóg waardevollerNieuwe Networkapp-features maken events nóg waardevoller
Back Back Nieuws

Nieuwe Networkapp-features maken events nóg waardevoller

02 november 2023

Networkapp, de toonaangevende app voor effectief netwerken op evenementen, brengt met trots twee nieuwe functies die de ervaring van zowel deelnemers als organisatoren naar een hoger niveau tillen. De updates richten zich op het optimaliseren van privé-afspraken tijdens speeddates en het creëren van overzicht bij meerdaagse evenementen.

Verbeterde speeddate-module: privacy gewaarborgd

Het vinden van waardevolle zakelijke connecties tijdens speeddates is nu nog eenvoudiger en veiliger dankzij de geoptimaliseerde speeddate-module van Networkapp. Via Networkapp konden deelnemers eerder groepsafspraken maken op een algemeen ontmoetingspunt. Alleen soms zijn er ontmoetingen die je liever privé houdt, zoals kennismakingsgesprekken, intervisiegesprekken en persoonlijke gesprekken. Daarom zijn er nu privélocaties toegevoegd aan de app. Deelnemers kunnen nu met vertrouwen een privé-afspraak inplannen, wetende dat die ook echt privé blijft. Deze verbetering zorgt voor een naadloze en ongestoorde ervaring, waarbij de focus volledig ligt op het opbouwen van waardevolle relaties.

‘Bij Networkapp begrijpen we het belang van privacy tijdens netwerkevenementen. Met onze verbeterde speeddate-module bieden we deelnemers de mogelijkheid om zorgeloos te netwerken en zakelijke kansen te verkennen zonder enige afleiding’, licht oprichter en CEO Elma Bassa toe.

Overzichtelijke contactmomenten voor organisatoren

Evenementen bestaan vaak uit meerdere dagen, meerdere doelgroepen, meerdere targetgroepen en meerdere contactmogelijkheden binnen het programma. En dat kan gaan duizelen, zowel bij bezoekers als bij de organisatie. Daarom heeft Networkapp een update uitgevoerd waarbij je contactmogelijkheden kan afbakenen. Deze functie is een goede aanvulling voor diegenen die grootschalige evenementen organiseren en ervoor willen zorgen dat deelnemers de waarde van elk contactmoment maximaliseren.

‘Onze nieuwe functie om contactmomenten af te bakenen, helpt organisatoren om structuur en overzicht te bieden, wat resulteert in een soepelere en meer gestroomlijnde evenementervaring voor alle betrokkenen’, aldus Bassa.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!