Back Back Nieuws

Nieuwe Nederlandse Dutch Do Dance zorgt voor Nederlandstalige Dance

25 februari 2013
Dutch Do Dance is een nieuwe professionele en hoogstaande Nederlandse dance-act van BazarMedia, in samenwerking met muziekproducers The Rocketeers. Een nieuw groots opgezet muziekproject voor festivals, evenementen, feesten en de grotere clubs van Nederland. Twee jongens en  twee meiden dansen en zingen live Nederlandstalige evergreens in een moderne dance-productie. Een uniek en nog niet bestaand concept in Nederland.

 

Exportproduct
Het grootste wereldwijde muzikale exportproduct van Nederland is dance, maar in onze eigen taal wordt dat niet gemaakt. Tijd om daar verandering in te brengen, vond BazarMedia, samen met muziekproducers The Rocketeers en choreograaf Anna Suijkerbuijk.
Dus werden er in oktober 2012 audities gehouden voor een nieuwe Nederlandse dance-act. Uit deze audities kwamen vier toppers naar voren; Whitney Valk, Evan Schouten, Ymke Fros en Jason Kai Wing Ip. Dutch Do Dance was geboren.

 

Dutch Do Dance
Afgelopen maandag werd Dutch Do Dance voor het eerst voorgesteld aan de pers en het publiek, door middel van een spetterende showcase in het Patronaat in Haarlem. Vele enthousiaste reacties en een trotse Dutch Do Dance waren het gevolg. Dutch Do Dance liet in een interview na afloop van de showcase weten dat zij het ontzettend gaaf vinden om hun passie over te kunnen brengen op het publiek in een nieuw, maar goed dance-concept.
Maar het toegestroomde, bekende publiek gaf de grootste complimenten door de sound en de performance van internationale klasse te noemen. Benieuwd naar Dutch Do Dance? De eerste single zal niet lang op zich laten wachten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!