Nieuwe namen voor LIVE! @De KuipNieuwe namen voor LIVE! @De Kuip
Back Back Nieuws

Nieuwe namen voor LIVE! @De Kuip

24 juli 2020

Op het Zomerterras in De Kuip vindt van maandag 17 tot en met 26 augustus een reeks intieme zomerconcerten plaats onder de naam ‘LIVE! @De Kuip’. Bezoekers kunnen, onder het genot van een hapje en drankje, genieten van live optredens. Al eerder werden Alain Clark, John West, Og3ne, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk aangekondigd. Vandaag werd bekend gemaakt dat ook Dennis van Aarssen en John Williams naar De Kuip zullen komen.

Dennis van Aarssen en John Williams’ R&B Oldskool Hits

Dennis van Aarssen kennen we als de winnaar van The Voice Of Holland 2019. Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum maar ook nieuwe songs uit zijn eigen repertoire.

De populaire televisiepresentator John Williams neemt je tijdens R&B Oldskool Hits mee op reis middels anekdotes, herinneringen en R&B hits van jaren 80, 90 & 00. De live band en vocalisten maken er een Old Skool feestje van.

Rijke historie aan concerten

De Kuip is van en voor iedereen en is trots op haar rijke historie aan concerten. In het stadion stonden deze zomer diverse evenementen gepland zoals o.a. het concert van de K-pop band BTS. Middels het Zomerterras en LIVE! @De Kuip lukt het toch om, al is het op kleinere schaal, mensen weer samen te brengen in De Kuip en te laten genieten van muziek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!