Back Back Nieuws

Nieuwe manier online ticketverkoop

24 september 2010
N200 introduceert een nieuwe manier van online verkoop van tickets: Advanced e-commerce. Met de nieuwe module van het registratiesysteem N200 Enter 3.0 kunnen beursorganisatoren gericht tickets verkopen en de verkoop beheren. Bovendien staat alle informatie, van congres, vakbeurs tot consumentenevenement, in één database.

Met de module kunnen organisatoren van consumentenevenementen via het klantenprofiel klanten volgen en gericht (aanverwante) producten aanbieden. Alle informatie van de verschillende evenementen zit bovendien in één centrale database. Een beursorganisator beheert het systeem zelf en de cashflow gaat direct, zonder tussenkomst van N200, naar de organisator. Zo houden beursorganisatoren het management en de verkoop van e-tickets volledig in de hand.


Voorts is de ticketverkoop van Advanced e-commerce gekoppeld aan andere ticketservices. Via het track-and-tracesysteem kunnen beursorganisatoren bijhouden welke kaarten een klant koopt, en welke acties en evenementen een succes zijn. Wellicht het belangrijkste kenmerk van het nieuwe systeem is dat beursorganisatoren kortingen en acties binnen een handomdraai zelf opzetten en beheren. Het is bijvoorbeeld mogelijk twee tickets voor de prijs van één aan te bieden als een klant via een bepaalde website de aankoop doet. Of een klant krijgt een ticket gratis als hij zich via de exposant aanmeldt.

Informatie: n200.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!