Back Back Nieuws

Nieuwe look Sparta Lounge

08 oktober 2006

De Sparta Lounge in het zalencomplex het Kasteel van Sparta is vernieuwd. Initiator Van der Linde Party Productions heeft gekozen voor frisse tinten en een nieuw modern interieur met fraai design meubilair. Ter gelegenheid van de opening van de vernieuwde Sparta Lounge heeft directeur Hans van der Linde een tweetal plaquettes cadeau gegeven aan directeur Peter Bonthuis van Sparta Rotterdam. De plaquettes zijn voorzien van een column en een gedicht van de oer-Spartanen Hugo Borst en Jules Deelder, die de plaquettes tevens samen onthult hebben.


Aan de wanden in de Sparta Lounge hangt een permanente tentoonstelling met kunst van Galerie Atelier De Herenplaats, waar verstandelijk beperkte kunstenaars de meest fantastische kunstwerken schilderen.


Na deze metamorfose beschikt de Sparta Lounge over een vaste restaurantopstelling voor 250 personen en een grote plenaire zaal voor flexibele opstellingen. De prachtige vloer in twee kleuren marmer, speciaal ontworpen imposante bars, het hoge plafond en hoge ramen, zorgen ervoor dat het een unieke ruimte is.


De Sparta Lounge is te gebruiken voor presentaties en seminars tot 250 personen en ontvangsten, feesten tot 600 personen. Door alle zalen in het complex te gebruiken zijn evenementen tot 1500 personen mogelijk.


De zalen zijn standaard voorzien van moderne licht, geluid- en AV faciliteiten. Tevens is het Zalencomplex snel te bereiken in zo’n 5 minuten vanaf de A20 en zijn er ruim 500 gratis parkeerplaatsen.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!