Back Back Nieuws

Nieuwe locatie HAL4.1 officieel geopend

22 februari 2011
Met HAL4.1 is Rotterdam een evenementenlocatie rijker. HAL4.1 is een nieuwe evenementenlocatie in de Rotterdamse Esch. De locatie is goed geschikt voor dinnershows, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Onlangs is de locatie officieel geopend door de Voice of Holland winnaar Ben Saunders.

 

Totale facelift

Eigenaren Frank Roolaart en Hans van der Linde hebben de locatie een totale facelift en nieuwe naam gegeven: HAL4.1. De locatie bevindt zich op de karakteristieke Watertorenweg op een centrale ligging en dus eenvoudig bereikbaar. De Rode Foyer op de eerste etage biedt een mooi uitzicht op de oude drinkwaterbassins van het voormalige DWL-terrein op de Esch.

 

Capaciteiten HAL4.1

De totale capaciteit van de locatie bevat twee grote zalen: het Nieuwe Prinses Theater en de Maaslounge. Het Nieuwe Prinses Theater heeft een capaciteit voor congressen en diners tot 250 personen en bij feesten tot 350 personen. De Maaslounge is geschikt voor congressen en diners tot 120 personen en voor feesten tot 150 personen. Daarbij is de foyer ook te reserveren voor ontvangsten of workshops.

 

Meer informatie over de locatie en dinnershows is te vinden op www.hal4.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!