Back Back Nieuws

Nieuwe locatie aan de A2: Zuiver

27 januari 2009
Nog geen drie maanden geleden was het pand van het nieuwe restaurant Zuiver nog een oude boerderij in vergane glorie. Nu is er direct aan de A2, aan de rand van de Leidsche Rijn een prachtig nieuw etablissement gerezen voor eten, drinken, vergaderen en verblijven. Zuiver is de naam! 

De gebroeders Peek, bekend van Brothers Horeca Groep hebben veel ervaring in het openen van nieuwe horecazaken. Toch bood de oude boerderij aan de Krommewetering 51 in Utrecht een enorme uitdaging. Samen met interieurontwerper Hans Kuijten uit Nuenen, begonnen zij aan de onderneming om in 3 maanden tijd een geweldig onderkomen te creëren voor zowel de zakelijke als de privé markt. De boerderij is omgetoverd en uitgebouwd met 400m2 en biedt mogelijkheden voor het dineren in de oude opkamer van de boerderij, vergaderingen in de aangebouwde ruimtes, diners voor 100 personen, recepties en bruiloften voor 250 personen. De gecreëerde herenkamer zorgt bovendien voor een bijzondere ambiance onder het genot van een mooi glas cognac. Een andere borrel of goed glas wijn kan ook met 20 personen in de aparte ruimte die zich daar uitstekend voor leent.

Marco en Rob Peek kijken uit naar een vruchtbare, eerlijke en heerlijke toekomst met hun restaurant Zuiver. Samen met Hans Kuijten, de ontwerper achter dit concept, kijken zij terug op een bijzondere periode. "In zeer korte tijd hebben we onze dromen waar kunnen maken, de inrichting en uitstraling zijn exact zoals we dat voor ogen hadden toen we de boerderij kochten in vervallen toestand. Volgens ons is er geen betere geografische ligging dan deze. En het zuivere samenspel van de oude weilanden en moderne gastronomische kwaliteit is bijzonder goed gelukt."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!