Nieuwe Landal De Strabrechtse Vennen geopendNieuwe Landal De Strabrechtse Vennen geopend
Back Back Locaties

Nieuwe Landal De Strabrechtse Vennen geopend

22 mei 2024

Vrijdag 17 mei  is de openingshandeling verricht van het nieuwe vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen, gelegen in het Noord-Brabantse Someren bij natuurpark De Heihorsten, tussen de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Burgemeester Blok en wethouder Swinkels van de Gemeente Someren hebben de officiële openingshandeling verricht. Het nieuwste Landal-park biedt een veelzijdig aanbod aan faciliteiten, in combinatie met een ruime keuze uit 170 vakantiewoningen in diverse typen, variërend van villa’s tot lodges. Over twee weken worden de eerste gasten verwacht.

Landal De Strabrechtse Vennen – dat de naam dankt aan het grootste ven van Nederland, op de Strabrechtse Heide – beschikt over 170 luxe vakantiewoningen. De woningen zijn voorzien van alle comfort en gebouwd met duurzame materialen. Door de ruime opzet van het park, de aanwezige waterpartijen en de natuurlijke uitstraling gaat het park haast onopgemerkt op in de omgeving. Brede paden leiden over bruggetjes, langs waterpartijen, oevers en groenvoorzieningen naar de verschillende eilanden op het park, die speels gesitueerd zijn rondom twee grote recreatieplassen.

Veel vakantiewoningen zijn uitgerust met extra luxe faciliteiten zoals een hottub, buitenkeuken, trampoline, zwemspa en in sommige gevallen een sauna. Zwemmers vermaken zich in het overdekte zwembad of rondom de plas bij de diverse strandjes om te recreëren. De aangrenzende visvijver en de weidse plas, met prachtige oevers, staan garant voor uren visplezier.

Uitgebreide en nabije faciliteiten

Landal De Strabrechtse Vennen beschikt over een bijzonder uitgebreid aanbod aan voorzieningen en faciliteiten, waaronder receptie, padelbanen, mini supermarkt, overdekt zwembad, recreatieplas, visvijver, airtrampoline, restaurant met panoramaterras, indoor speelhal met klimmuur en een animatieprogramma. In de nabijheid liggen een ruitersportcentrum, dierenrijk Nuenen, 27 holes-golfbaan, midget-golf baan, klimbos, diverse toprestaurants en attractiepark Toverland. Het dorpscentrum van Someren ligt op ongeveer 2 km afstand, de Belgische grens op 22 km afstand, de Duitse grens op 38 km en binnen 20 minuten rijden staat men in hartje Eindhoven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!