Back Back Nieuws

Nieuwe iLoungeChair zorgt voor een relaxte DJ

16 september 2013
Een DJ staat in principe altijd achter zijn meubel. En zo hoort het. De afgelopen jaren ontwikkelde Show Rental enkele bijzondere DJ-booth’s om de benen van de DJ te verbergen. Vanaf nu is het andersom: De DJ wordt onderdeel van het meubel.

iLoungeChair
De iLoungeChair heeft als uitgangspositie de ‘Human-iPod-Dockingstation’ waarin de DJ plaatsneemt tussen zijn CD-spelers. In het meubel zit een complete Pioneer DJ-set verwerkt die is aangesloten op de luidsprekers in de armleuning. Zodoende kan de DJ onder toeziend oog van uw gasten de ene plaat in de andere mixen. De iLoungeChair is te huur met of zonder DJ. De muziek kan worden gekoppeld aan een huissysteem of grotere installatie.

Rene Wagenaar van Show Rental legt uit: ‘De reacties zijn waanzinnig, ik had al een idee dat dit zou aanslaan maar mensen staan echt met open mond te kijken als ze binnenkomen. Uiteraard is dit concept alleen bedoelt voor borrels en recepties, de DJ kan dan net als zijn publiek relaxen. Tijdens een dansfeest wil je juist dat de DJ zijn energie over brengt op het publiek’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!