Back Back Nieuws

Nieuwe Hudson Bar & Kitchen opent aan het strand

16 maart 2015
De achtste Hudson Bar & Kitchen is sinds kort te vinden in Kijkduin. Het restaurant ligt aan de boulevard. Hudson voert je mee op een culinaire ontdekkingstocht door de VS met gerechten als ribs, steaks, chili en natuurlijk hamburgers.

Hudson aan zee
Het is de eerste Hudson aan zee, de nieuwe vestiging in Kijkduin. Het nieuwe Hudson heeft zich gevestigd aan de boulevard van de Zuid-Hollandse badplaats, in de voormalige brasserie Rumours. Het pand met uitzicht op zee heeft een inrichting met een Amerikaanse knipoog gekregen. Kenmerkend voor Hudson zijn de wall of fame met beroemdheden als Kate Hudson, Jennifer Hudson, Rock Hudson en Hudson Hawk en de muurdecoraties van kunstenaar Tinus Teder. Op het terras is het genieten in de houten banken zodra de zon zich laat zien. Bij Hudson kun je terecht voor ontbijt, koffie met iets lekkers, lunch en diner. Maar er kan voor en na het diner ook geborreld worden aan de bar, waar het lastig kiezen is uit de ruime kaart van cocktails en barbites als Lazy Sunday Nacho’s, Spicy Chicken Wings of de Sliced Burger. Voor de kinderen is er een speciaal menu en tegenover het terras een speelschip.

All American dishes 
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. De hamburgers zijn in andere streken al befaamd. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!