Back Back Nieuws

Nieuwe hotelmanager Librije's Hotel

27 januari 2012
Rob van Duijn is per 2 januari 2012 aangesteld als de nieuwe hotelmanager van Librije’s Hotel, het vijfsterren hotel van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle. Als hotelmanager is Van Duijn het nieuwe gezicht en aanspreekpersoon, waarbij hij verantwoordelijk is voor het aansturen van alle afdelingen in relatie tot Librije’s Hotel.

 

Rob van Duijn

Rob van Duijn heeft in de afgelopen jaren veel hotelervaring opgedaan. Zo heeft hij in verschillende vier- en vijfsterrenhotels gewerkt in Nederland en in Engeland. In deze functie had hij de leiding over diverse afdelingen die in relatie stonden met het hotel, namelijk de Sales & Marketing, Front-Office, Housekeeping en Food & Beverage.

 

Hotel meer onder de aandacht brengen

Van Duijn: ‘Mijn opdracht is het hotel meer onder de aandacht te brengen. Culinair gezien staat het hele bedrijf van Jonnie en Thérèse natuurlijk zeer sterk op de kaart met een totaal van vijf Michelin sterren. Het overnachten en het vergaderen wat hier natuurlijk ook kan, mag ik onder de aandacht gaan brengen en commercieel gaan maken.’

 

Zakelijke aanvraag op maat

Vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en bedrijfspresentaties; de mogelijkheden bij
Librije’s Hotel zijn veelvuldig. Vanaf 2012 is het hotel 7 dagen per week geopend, waardoor de gasten in de gelegenheid zijn om op ieder gewenste dag te overnachten. Librije’s Hotel beschikt over 19 kamers; van Royale Kamers tot de Librije-suite. De volgende ochtend volgt een ontbijt in Librije’s Zusje. Dit kan een snel zakelijk ontbijt zijn of juist uitgebreid. Een zakelijke aanvraag wordt in de wereld van De Librije op maat gemaakt.

 

Zakelijke mogelijkheden

Bij restaurant Librije’s Zusje verrast de locatie haar (zakelijke) gasten culinair met pure producten uit de streek en mooie wijn-spijscominbaties. Ook is er een snelle ‘zakelijke lunch’ samengesteld voor een aantrekkelijk tarief, die qua tijdsduur volledig is aan te passen aan de agenda. Als afsluiting hebben de gasten de mogelijkheid om te genieten van het koffieservies of digestief op de Binnenplaats of in Librije’s Wijnbar. In het hotel is ook Librije’s Atelier gevestigd, waar kook- en wijnworkshops worden gegeven. Goed geschikt voor een personeelsuitje of als afsluiting van een vergadering.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!