Nieuwe horeca bij Fort VechtenNieuwe horeca bij Fort Vechten
Back Back Nieuws

Nieuwe horeca bij Fort Vechten

05 mei 2021

‘Een verborgen parel', zo omschrijven Rob en Marco Peek van Brothers Horeca Groep (BHG) het Fort bij Vechten. Als geboren Bunnikers zijn zij maar al te trots op de nieuwe parel van hun horecaorganisatie. ‘Juist nu is het een perfecte aanvulling aan onze evenementenlocaties, door de ruime mogelijkheden binnen én buiten met een capaciteit tot 5000 personen.’

Sinds 1 maart heeft BHG de horeca exploitatie overgenomen van stichting Nieuwland, die het fort zelf en het Waterliniemuseum in beheer houdt. De samenwerking zal voor meer synergie zorgen nu de aanwezige partijen hun krachten bundelen om het fort als uniek erfgoedlandschap nog beter op de kaart te zetten.

Nieuwe brasserie

De horeca van Fort bij Vechten is uitgebreid met een nieuwe brasserie, een sfeervolle eetgelegenheid met nadruk op verse en huisgemaakte seizoensgerechten. De perfecte plek voor koffie met ambachtelijke taart, een snelle lunch of een zonnige borrel, op het terras en straks ook binnen. Ook de vele verschillende horecaruimtes op het fort hebben een opknapbeurt en restyle gekregen.

Evenementenlocatie

Fort bij Vechten is al jarenlang een populaire trouwlocatie voor de hele regio en ver daarbuiten. Als locatie voor bedrijfsevents genoot het fort voorheen minder bekendheid. Voor dit type activiteiten heeft BHG de mogelijkheden nu flink uitgebreid. Zo zijn er tal van leuke teambuildingsactiviteiten mogelijk, georganiseerd door mede-fortbewoner Fort Events of kan met terecht voor een leuke 'eendjes of solextour' bij Duck City.

Foto: Luuc Jonker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!