Nieuwe Groningse hotelketen geeft een jaar lang gratis overnachten wegNieuwe Groningse hotelketen geeft een jaar lang gratis overnachten weg
Back Back Nieuws

Nieuwe Groningse hotelketen geeft een jaar lang gratis overnachten weg

29 mei 2023

De twee Groninger Best Western-hotels gaan per 1 mei aanstaande zelfstandig verder onder de naam Flonk Hotels. Het gaat om het huidige Best Western Groningen Centre en om het hotel in Groningen-Zuid dat nu nog Best Western Hotel Plus Groningen Plaza heet. De hotels zetten die stap om de handen vrij te hebben om een heel eigen identiteit te kunnen neerzetten. Om de onafhankelijkheid te vieren, maken gasten in beide hotels kans op een jaar lang gratis overnachten.

Volgens hoteldirecteur Herman van der Poel is de tijd rijp om het roer om te gooien in zijn hotels. Van der Poel: ‘We werken nu al heel wat jaren in onze Groningse bedrijven. We kennen onze gasten en weten precies wat ze willen. Juist daarom willen we de vrijheid om zelf te bepalen hoe we te werk willen gaan. Onder ons eigen label kunnen we onze gasten bedienen op de manier zoals wij dat willen. In de afgelopen jaren hebben we al gebouwd aan een eigen gezicht, onder meer door het realiseren van een groot terras met steiger bij ons hotel in Groningen-Zuid aan het Hoornsemeer. En op dit moment krijgt de begane grond van het hotel in het centrum een drastische facelift. Dit is dus het uitgelezen moment om nu helemaal voor onszelf te beginnen.’

Flonk staat voor levenslust

De nieuwe naam van de hotels weerspiegelt de verbondenheid met Groningen. ‘Flonk’ is namelijk Gronings voor ‘levenslustig’. En dat is precies de waarde die past bij de nieuwe hotelketen. Van der Poel: ‘Het is de sfeer die we onderling met elkaar hebben en die we inzetten om het onze gasten naar de zin te maken.’ De onafhankelijkheid van een grote franchiseketen als Best Western zorgt ervoor dat de hotels de handen vrij hebben om zowel zakenreizigers als vakantiegangers de lokale ervaring te bieden waarnaar zij in veel gevallen op zoek zijn. De hotels zullen de trots van de stad uitstralen en zorgen voor een verblijf met een gouden randje.

Een jaar gratis overnachten met gouden hotelpas

Hotelgasten die in de maand mei inchecken maken kans om de gouden hotelpas te winnen. Hiermee kan je in beide hotels een jaar lang gratis overnachten. De prijs wordt verloot onder alle deelnemers, die begin juni bekend worden gemaakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!