Back Back Nieuws

Nieuwe General Managers voor Banks Mansion en Carlton Ambassador

21 oktober 2008
Binnen Carlton Hotel Collection vinden twee wisselingen plaats. Arwin Paulides  verhuist na 2,5 jaar als General Manager van Banks Mansion Amsterdam naar Carlton Ambassador in Den Haag. Zijn functie bij Banks Mansion wordt overgenomen door Ellen van Wittmarschen (foto) die hiermee haar rentree maakt in de hotellerie.


 

Carlton Ambassador is met zijn boetiek imago en gunstige ligging een vooraanstaand hotel in de hofstad en wordt  druk gefrequenteerd door politici en bestuurders uit binnen- en buitenland. De uitdaging ligt volgens Paulides "in het verstevigen van deze positie binnen de Haagse diplomatieke en zakelijke markt". Paulides werkte eerder voor Carlton Ambassador, van 2000 en 2006 als Food & Beverage manager.

Van Wittmarschen was werkzaam bij couturier Monique Collignon waar zij verantwoordelijk was voor algemene en organisatorische zaken. Daarvoor was zij bij verschillende hotels actief in diverse sales en marketing functies.

Over haar benoeming als General Manager bij Banks Mansion zegt van Wittmarschen: "Ik  ben verheugd terug te kerein de hotellerie. Mijn ervaringen binnen de modewereld zullen zeker een toevoeging kunnen betekenen voor het persoonlijke karakter en de service bij Banks Mansion".

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!