Back Back Nieuws

Nieuwe General Manager voor art'otel Amsterdam

30 maart 2016
art’otel amsterdam kondigt Willem Verhoeven (37) aan als nieuwe General Manager. Verhoeven zal zijn jarenlange ervaring (15+) inzetten om de samenwerking van de verschillende onderdelen van het design hotel zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat deze – doelende op 5&33, de art gallery en events – goed op elkaar aansluiten en elkaar blijven versterken. 
 
Hotelervaring om te onthouden
In zijn functie zal Verhoeven zich vooral gaan richten op de synergie tussen het hotel en 5&33: het restaurant, de bar, de art gallery en de vele culinaire & artistieke events die er georganiseerd worden. art’otel amsterdam staat voor het creëren van een buitengewone hotelervaring. Het hotel combineert iconische en historische kunst, design, hospitality en cuisine in het centrum van Amsterdam. Het is zowel voor art’otel amsterdam als voor Verhoeven zeer belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft binnen de organisatie en de hotelervaring van gasten voorop blijft staan. Elk bezoek moet een ervaring zijn die wordt herinnerd en gasten van over de hele wereld doet inspireren en terugkomen.

Verdiende voetsporen
Verhoeven heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de internationale hotel- en restaurantindustrie. Zo was Verhoeven eerder onder meer General Manager van Malmaison, een boutique lifestyle hotel in Edinburgh en begeleidde hij The Belfry in Wishaw, Birmingham door een extensieve verbouwing. In Nederland heeft Verhoeven onder meer de leiding gehad bij het grote Oosterse restaurant Oriënt Plaza in Nijmegen en hotel De Wolfsberg in Groesbeek.  
 
Verhoeven: 'Ik heb genoten van mijn tijd als General Manager van een restaurant, maar miste de hotel business toch enorm. Ik ga bij art’otel amsterdam mijn ervaring inzetten om het hotel en de merknaam internationaal verder uit te bouwen. art’otel amsterdam is een uniek hotel dat wereldwijd bekend staat om zijn artistieke insteek en high-class service; het heeft de norm internationaal bepaald. Het is daarom een eer dat ik mijn liefde voor gastvrijheid, eten en gastronomie in mag zetten voor het mooiste en meest creatieve hotel van Europa, en misschien wel de wereld.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!