Back Back Nieuws

Nieuwe fotoservice bij BrandweerSurvival

29 augustus 2007
BrandweerSurvival  biedt een extra en gratis fotoservice aan. Foto's van de Brandweersurvival staan binnen 3 minuten online op internet.Op deze manier kan het thuisfront meteen meegenieten van de belevenissen. BrandweerSurvival biedt een concept voor bedrijfsuitjes met een breed scala aan veelzijdige brandweeractiviteiten.

De speciaal voor BrandweerSurvival ontwikkelde applicatie zorgt ervoor dat de foto's, die met de mobiele telefoon worden genomen, binnen 3 minuten op internet staan. De foto's worden genomen door een medewerker van BrandweerSurvival met een 5 megapixel toestel.

Medewerker van BrandweerSurvival: "Wat we merken van deze extra service is dat deelnemers onderweg naar huis de website-link doorbellen of sms-en naar hun partner. Het thuisfront kan alvast kijken wat ze hebben beleefd. Op deze manier wordt je partner deelgenoot. Jouw enthousiasme krijgt een warm ontvangst bij thuiskomst en het nagenieten kan beginnen!"

De volgende dag wordt er natuurlijk over nagepraat op de zaak, even een fotootje doorsturen naar een collega op de andere afdeling behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan de organisator, die zich vaak verantwoordelijk voelt voor het nemen van de foto's, nu ongestoord meedoen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!