Back Back Nieuws

Nieuwe exploitant voor Fries Congrescentrum in Drachten

29 december 2010
Met ingang van 1 januari 2011 krijgt het Fries Congrescentrum in Drachten een nieuwe exploitant. De huidige directeur, de heer Johan Brandsma uit Wolvega neemt dan de exploitatie van het multifunctionele evenementencomplex over van de Stichting Esbo van de heren Lieuwe Steendam en Jan Boomsma. De Stichting Esbo blijft eigenaar van het onroerend goed. Het cateringbedrijf Vreewijk Catering Fryslân gaat ook over naar de nieuwe exploitant.

Verdere bloei
Johan Brandsma is ruim drie jaar als directeur aan het Fries Congrescentrum Drachten verbonden. Daarvoor was hij horecamanager en lid van het managementteam van het Thialf stadion in Heerenveen. Brandsma is een echte horecaman die in het verleden ook als chef- kok zijn sporen heeft verdiend. Samen met zijn echtgenote, Sylvia Brandsma – Voogdt, hoopt hij de komende jaren het Fries Congrescentrum Drachten tot verdere bloei te brengen.

Scala aan mogelijkheden
Onder leiding van Johan Brandsma is het Fries Congrescentrum in Drachten een vergader- en evenementenbedrijf geworden met een scala aan mogelijkheden. Brandsma heeft de afgelopen jaren veel aandacht gegeven aan het ontwikkelen van tal van hippische activiteiten zowel in de vorm van evenementen in de grote evenementenhal en op de buitenterreinen als exploitatie van het paardenpension (inclusief quarantaine voor export van paarden) en de paardenhal. De nieuwe exploitant heeft als speerpunt in zijn beleid de hippische activiteiten in combinatie met andere evenementen tot wasdom te brengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!