Back Back Nieuws

Nieuwe Evolution te zien op Ordina Open

22 juni 2006

Tijdens het Ordina Open tennistoernooi in Rosmalen presenteert Neptunus haar semi-permanente noviteit: de Evolution. Deze multifunctionele accommodatie is voor deze gelegenheid gebouwd op een drijvende ponton. "Het VIP-village is geheel aan het water gelegen en de Evolution vormt als drijvend restaurant een oogverblindend middelpunt", zegt Dorrie Eilers, commercieel directeur van Neptunus. "Dat heeft heel veel positieve reacties opgeleverd. De Evolution wordt gezien als het pareltje van het Ordina Open complex."


De dakconstructie van De Evolution gaat via een ingenieus hydraulisch systeem in één keer omhoog, hierdoor kan de accommodatie in no-time, op ieder gewenste locatie worden ingezet. De volledig geïsoleerde accommodatie heeft een geheel vrije overspanning en is geschikt voor elke (tijdelijke) toepassing: school, supermarkt, opslaghal, sporthal, hospitality-ruimte, productintroductie, beurshal, congresruimte, restaurant of winkel.


Neptunus Structures, internationaal verhuurbedrijf van tenten en semi-permanente accommodaties verzorgt aan het begin van deze zomer voor een groot aantal prestigieuze evenementen de tijdelijke accommodaties, zoals de 24-uur van Le Mans (17 en 18 juni), de Ordina Open in Rosmalen (18 tot en met 24 juni), Royal Ascot in Engeland (20 tot en met 24 juni), CHIO in Rotterdam (22 tot en met 25 juni), de start van de NK Wielrennen in Maastricht (24 en 25 juni) en de Tour de France in Valkenburg (4 juli).

Royal Ascot
Voor The Royal Ascot, de beroemdste paardenrace van de wereld, heeft Neptunus als vaste supplier een zeer bijzondere primeur in petto. Speciaal voor dit evenement is een nieuwe drie verdieping hoge accommodatie ontwikkeld: de Galeria. Deze structuur is een nieuwe versie van de Tripledecker van Neptunus, tot nu toe de enige semi-permanente accommodatie ter wereld met drie verdiepingen. Het ontwerp van de Galeria is geïnspireerd op het Opera House in Sydney. Eilers: ,,Ondanks dat we de Galeria voor het eerst bouwen tijdens The Royal Ascot, is de belangstelling voor deze nieuwe accommodatie al enorm. In Nederland zal de Galeria voor het eerst worden gebouwd in september tijdens de ‘Van Lanschot Masters’ in Biddinghuizen, het grootste besloten golfevenement van Nederland. De keuze voor Neptunus als leverancier voor alle tijdelijke accommodaties tijdens dit evenement, vloeit direct voort uit onze prestaties bij The Royal Ascot.’’

Uitbreiding
De groei die Neptunus doormaakt, heeft geleid tot de opening van een nieuwe vestiging in Amsterdam. Vanuit dit kantoor worden, onder leiding van vestigingsmanager René de Boer, de activiteiten in de Randstad gecoördineerd. Ook internationaal gaat het Neptunus voor de wind. Het managementteam in Duitsland en Oostenrijk is uitgebreid met Jan de Boer, voorheen salesmanager bij De Boer Zelte in Duitsland. Bij Neptunus werken inmiddels 150 vaste- en enkele honderden seizoenmedewerkers en naast het hoofdkantoor in Nederland beschikt het bedrijf over vestigingen in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!