Nieuwe eventruimte Bergse BossenNieuwe eventruimte Bergse Bossen
Back Back Nieuws

Nieuwe eventruimte Bergse Bossen

26 februari 2018

Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen, gelegen in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug breidt uit met een nieuwe congres- en eventzaal genaamd: ‘The Basement’. 'Wij bieden de persoonlijke aandacht en sfeer van een kleinschalige locatie, maar zijn groots in onze mogelijkheden.' Aldus het management van Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen

The Basemement 

De nieuwe congres- en eventzaal ‘The Basement’ vormt een goede aanvulling op het reeds bestaande aanbod van zalen en het Grand Café van Hotel Bergse Bossen. 'De mooie strakke, multifunctionele ruimte met stoere industriële uitstraling en eigen bar heeft alle ingrediënten voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een spetterend feest of een combinatie hiervan. ' Aldus het management. 

Van alle gemakken voorzien

Overdag vormt The Basement een lichte congres- of vergaderruimte (121 m2)  waarvan zo het bos in gewandeld kan worden. 'Met een paar eenvoudige handelingen toveren we de zaal in mum van tijd om tot een stijlvolle receptieruimte of sfeervolle club. De gekleurde ledverlichting zorgt steeds voor een passende sfeer. Bewegend licht, theaterspots en een goede geluids-set zijn aanwezig. De DJ kan dus zo inprikken.' Aldus het management.

 Neem voor meer informatie een kijkje op de website.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!