Midden Nederland HallenMidden Nederland Hallen
Back Back Nieuws

Nieuwe eventlocatie Midden Nederland Hallen decor voor uitreiking Dutch Wedding Awards

02 februari 2017

Dinsdag 14 februari 2017 is dé dag waarop de vijfde editie van de Dutch Wedding Awards 2016/2017 worden uitgereikt tijdens een feestelijke gala avond in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het belooft een fantastische uitreiking te worden in deze gloednieuwe evenementenlocatie, met boordevol entertainment en show.

Grootste netwerkevent van de trouwbranche

Naast dat op deze avond het verlossende woord valt voor alle genomineerden, is de Dutch Wedding Awards het grootste netwerkevent van de trouwbranche. De organisatie van dé vakprijs voor trouwspecialisten, is trots dat de vijfde editie gaat plaatsvinden in de allernieuwste evenementenlocatie van Nederland. 'De Midden Nederland Hallen is een prachtige en duurzame locatie centraal gelegen in het land, dat goed aansluit bij het concept van onze lustrum editie. Het wordt een avond die je als trouwprofessional zeker niet wilt missen', aldus de organisatie.

Een tipje van de sluier…

De gala uitreiking op 14 februari belooft een fantastische avond te worden vol entertainment en show, verzorgd door partners Hans Heesterbeek en Artist & Planning. Samen met de organisatie willen zij de gasten graag verrassen deze avond, maar een klein tipje van de sluier kan alvast gegeven worden… In een jazzy club sfeer is de bekende zangeres en musicalactrice Mariska van Kolck de leading lady van de show. Verder zullen o.a. Opera Familia, Saxofonist Tomas Delfgaauw, DJ Randy en The new Gospel Sensation optreden, en presenteren trouwambtenaren Pauline Suidgeest en Rens Merkelbach de avond. 

Wilt u graag aanwezig zijn bij de uitreiking van de Dutch Wedding Awards 2016/2017? Kom dan op 14 februari 2017 naar de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Tickets voor deze avond zijn te bestellen via www.dutchweddingawards.nl. Meer informatie over de ticketverkoop en het programma is tevens te lezen op de site.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!