Nieuwe eventlocatie in het midden van het land, Fort AltenaNieuwe eventlocatie in het midden van het land, Fort Altena
Back Back Nieuws

Nieuwe eventlocatie in het midden van het land, Fort Altena

04 april 2018

Pal aan de A27, een grote plenaire ruimte, zeer veel subzalen, een royaal terras en oneindige mogelijkheden op het glooiende buitenterrein voor teambuilding activiteiten.

De gehele exploitatie van Fort Altena komt in handen van Catering Lokaal. De huidige activiteiten, de dagelijks geopende brasserie alsmede het personeel worden overgenomen en verder uitgebreid. De locatie, welke al vele jaren bestaat, heeft inmiddels een grote metamorfose doorgemaakt en is nu uitermate geschikt voor allerlei soorten events. Fort Altena heeft álles in huis om van jouw event een succes te maken. 

De perfecte locatie voor je congres

Voor grotere plenaire sessies is Loods K uitermate geschikt voor elk congres of ander event. De hoge ramen tot aan de grond verbinden Loods K met een groot buitenterras. Hier kun na afloop van je event in de buitenlucht genieten van een afsluitende borrel en een hapje.

Veel subzalen

De 2 kazernes op het terrein en het Torenfort bieden ruimte voor minstens 14 subruimtes! Tevens is er de mogelijkheid om het omliggende landschap inclusief bunkers te betrekken. Dit sluit perfect aan op de laatste vergadertrend: ’Vergaderen met uitzicht, in de frisse lucht & natuur’. 

Outdoor activiteiten

Het natuurlijke landschap rondom het fort is bij uitstek de plek voor spectaculaire teambuilding activiteiten. Glooiende grasvelden, grote waterpartijen en spannende bunkers voor bijvoorbeeld underground escape rooms zijn beschikbaar voor de zakelijke markt voor groepen van 25 tot 1000 personen.

Lokale catering kan niet ontbreken

Eten en drinken zijn uiteraard niet onbelangrijk tijdens een event. 'Vanuit onze compleet uitgeruste keuken verzorgen onze koks heerlijke gezonde & vernieuwende catering, uiteraard allemaal afkomstig van onze lokale helden uit de omgeving', vertellen Brian Schoonderbeek en Alex Bontenbal trots. 'Want ook bij Fort Altena vinden we meaningfull business voor onze omgeving belangrijk. Van een foodtruckfestival, een BBQ met stoere koks, lunches, uitgebreide borrels tot uitgeserveerde diners, niets is ons te gek. En hoe leuk is het dat het beste worstenbroodje van 2018 bij de lokale bakker bij ons om de hoek vandaan komt!'

De vernieuwde website is nu online: fortaltena.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!