Back Back Nieuws

Nieuwe evenementenlocaties ontdekken met de bus

17 mei 2016
De TeKa Groep exploiteert monumentale en/of industriële event- en horecalocaties. Elke locatie heeft een eigen verhaal en biedt eigen mogelijkheden voor congressen, feesten, beurzen en andere bijeenkomsten. Maandag 6 juni wordt er een compleet verzorgde dag met rondleidingen op de historische en monumentale locaties georganiseerd met entertainment en culinaire invulling. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en ontwikkelingen en zal ook onderweg  worden verrast.

Er zijn drie mogelijkheden voor de invulling van de dag.
Large tour | 09.30 - 18.45 uur
Maak kennis met Het Oude Stadhuys in Gouda, Kasteel de Schaffelaar en de Midden Nederland Hallen in Barneveld (primeur; gereed eind 2016), Hoeve Sparrendam in Hoevelaken, De Rijtuigenloods, het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en het DLC Restaurant in Amersfoort.

Medium tour | 12.30 - 18. 45 uur
Ontdek Kasteel de Schaffelaar en de Midden Nederland Hallen in Barneveld (primeur; gereed eind 2016), Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. De Rijtuigenloods, het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en het DLC Restaurant in Amersfoort.

Small tour| 15.45 - 18.45 uur
Beleef De Rijtuigenloods, het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en het DLC restaurant in Amersfoort.

Vervoer met een touringcar is inbegrepen. De tours starten vanuit Amersfoort, vanaf terrein De Wagenwerkplaats (gratis parkeren). Of kom met het openbaar vervoer De locatie ligt op vijf minuten lopen van station Amersfoort Centraal.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen voor vrijdag 27 mei met je naam en voor welke tour jij je aanmeldt. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!