Nieuwe evenementenlocatie Kleurstoff opent binnenkortNieuwe evenementenlocatie Kleurstoff opent binnenkort
Back Back Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie Kleurstoff opent binnenkort

10 augustus 2020

Amsterdam is een eventlocatie rijker. Tussen de Johan Cruijff Arena en het AMC ligt evenementenlocatie en rooftopbar Kleurstoff. Een urban eventlocatie zo kleurrijk en veelzijdig als een kameleon. Van pub tot club, van cola tot champagne, van kreeft tot bitterbal, van fashion tot finance, van Strauss tot house, van bruiloft tot buurtfeest; bij Kleurstoff kan het!

De ondernemers achter Smaakstoff, Eric Coerse en Aart van de Heg, kregen de kans om een pand te kopen dat door de corona tijd een hele andere prijsstelling had. Ze gaan deze locatie, een voormalige club, omturnen tot de nieuwe hotspot van Amsterdam Zuid-Oost.

Manhattan van Amsterdam

Volgens Van de Heg en Coerse wordt Amsterdam Zuid-Oost het nieuwe Manhattan van Amsterdam. En dus bouwen ze de voormalige club om in een eventlocatie met rooftopbar, waar vooral de zakelijke markt terecht kan. Kleurrstoff heeft daarbij een aantal doorgewinterde eventpartners gevonden in Heman, BloemBloem, welovecolor, Sligro, Warsteiner, Partyzaan, Iconic 27, de Laat Coffee en Coca-Cola.

Investeren in jong talent

Van de Heg en Coerse zien een verschuiving ontstaan, waarbij zij niet alleen nieuwe partijen een kans willen geven, maar waar ze ook verwachten dat er grote producties zullen gaan plaatsvinden in de nieuwe evenementenlocatie. 'Zuid-Oost is de plek waar nu geïnvesteerd wordt in jong talent. En als je dan het nieuwe Manhattan wilt zijn, moet je ook echt een community maken met de bewoners rondom de locatie.'

Smaakstoff

Smaakstoff conceptcatering verzorgt intieme kleinschalige evenementen en grote producties voor opdrachtgevers als Facebook Benelux, Taus, Vakmedianet, Buddha to Buddha, Scotch & Soda. Ze werken nauw samen met topkoks, standbouw, licht- en geluidsbedrijven, artiestenbureaus en hebben een bestand van unieke evenementenlocaties als de Metaal Kathedraal en de Amsterdamse Manage. Bij Kleurstoff is Smaakstoff eigenaar en huispartij. De komende weken zal de locatie transformeren tot een nieuwe hotspot in Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!