Back Back Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie Hangaar2

20 juni 2011
Op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk is een nieuwe evenementenlocatie gerealiseerd, Hangaar2. Deze voormalige vliegtuighangaar van 2450 m2 is omgebouwd tot een eigentijdse evenementenlocatie die inzetbaar is voor een grote verscheidenheid aan activiteiten: van concerten tot presentaties, van filmopnamen tot modeshows.

 

 

 

Karakteristieke faciliteiten

 

Hangaar2 heeft een industriële uitstraling en voor de evenementen zijn er nog meer karakteristieke faciliteiten op het voormalige vliegveld waarvan gebruik gemaakt kan worden. Zo zijn er combinaties mogelijk met de 2,5 kilometer lange start- en landingsbanen en de naast gelegen TheaterHangaar, waar op dit moment de succesvolle musical Soldaat van Oranje speelt.

 

 

 

De Theaterhangaar

 

In de Theaterhangaar brengt een 360 graden draaiende tribune met 1.103 zitplaatsen je van set naar set. De voorstelling wordt veel bezocht door bedrijven met hun medewerkers of relaties. Ook de foyer en de theaterzaal kunnen ingezet worden voor brainstormsessies, vergaderingen en (product) presentaties. De ruime en eigentijds ingerichte foyer, restaurant Noordeinde en het bordes met een groot panorama terras bieden allen uitzicht op het vliegveld en de landingsbaan.

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!