Nieuwe evenementenhub in RotterdamNieuwe evenementenhub in Rotterdam
Back Back Nieuws

Nieuwe evenementenhub in Rotterdam

18 april 2024

Het Groot Handelsgebouw, een icoon van Rotterdams wederopbouw en de thuisbasis van meer dan 450 bedrijven, kondigt met trots een opwindende nieuwe fase aan dit voorjaar. In samenwerking met Révolt, de pionier in innovatieve evenementen in Rotterdam, wordt het dak van het GHG getransformeerd tot dynamische evenementenlocatie: The Rooftop at GHG. De voormalige Engels zalen en terrassen worden omgetoverd tot een bruisende hub voor evenementen en publieksactiviteiten.

Nieuw leven in het Groot Handelsgebouw

Vastgoedbedrijf Jamestown, eigenaar van het Groot Handelsgebouw, zet zich sterk in voor de verdere activatie van het Rotterdamse icoon voor bedrijven en publiek: ‘Wij streven ernaar om de erfenis van het Groot Handelsgebouw voort te zetten voor een nieuwe generatie met site-activaties en programmering die passen bij de rijke geschiedenis van het gebouw, terwijl het ook de huurders en de omliggende gemeenschap bedient’, zegt Thomas Sandlin, hoofd Asset Management, Europa bij Jamestown.

Zo dus ook met The Rooftop at GHG. Met de diverse binnenruimtes met vrij indeelbare zalen varierend van 120, 500 en 700m2 en terrassen van 40 tot 200m2, belooft het een unieke locatie te worden voor evenementen. The Rooftop at GHG kan worden getransformeerd naar elk type evenementenruimte. Er zijn verschillende basisvoorzieningen beschikbaar, maar met verschillende leveranciers is alles mogelijk om een evenement op maat te creëren.

Rol van Révolt

Révolt is een Rotterdamse evenementenorganisatie die zich richt op het creëren van unieke en onvergetelijke belevingen op aansprekende locaties. Met een passie voor innovatie en creativiteit, streeft Révolt ernaar om de grenzen van de evenementenbranche te verleggen.

‘Rotterdam bruist van creativiteit en energie, en die dynamiek verdient een mooie locatie. Met The Rooftop at GHG creëren we een unieke evenementen locatie die past bij de ambitie van de stad. Een inspirerende plek waar Rotterdammers en bezoekers samenkomen, nieuwe ideeën ontplooien en onvergetelijke momenten beleven. Met een adembenemend uitzicht over de stad als decor, wordt The Rooftop at GHG dé hotspot voor spraakmakende evenementen’, aldus Yagoub, oprichter Révolt, uitbater van popzaal Annabel en cultuurpodium Perron, en diverse festivals als REC festival, het Vrije Volk en Kralingse Bos Festival.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!