Back Back Nieuws

Nieuwe eigenaren voor Hotel- & Leisuregroep Zuid-Nederland

07 januari 2016
Westerhout Groep B.V. en Westerhout International Holding B.V. hebben met ingang van 1 januari jl. hun belangen in de Hotel- & Leisuregroep Zuid-Nederland verkocht. De exploitatie van de 3 Golden Tulip hotels en het horecabedrijf van zwembad De IJzeren Man komt in handen van de heren Michael Spetter, Fred Romeynders en Rik van Dessel. Het onroerend goed is gekocht door een aantal investeerders onder leiding van Rik van Dessel.

Nauwelijks consequenties
Deze management buy out heeft voor de exploitatie van Golden Tulip Jagershorst, Golden Tulip Weert, Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg en BeachClub Weert nauwelijks consequenties. Michael Spetter en Fred Romeynders vormen op dit moment al de directie van de Hotel- & Leisuregroep Zuid-Nederland. Rik van Dessel is mede-aandeelhouder en bovendien mede-eigenaar van het onroerend goed. Alle personeelsleden kunnen blijven.

Golden Tulip Jagershorst
Golden Tulip Jagershorst is een luxe vier sterren hotel dat is gelegen in het Leenderbos, vlakbij Eindhoven. Het hotel is onder andere uitgerust met 89 kamers en suites, restaurant, bar, een overdekt zwembad, een wellness-center en diverse vergaderfaciliteiten.

Golden Tulip Weert 
Golden Tulip Weert is een charmant vier sterren hotel in het centrum van Weert. Het hotel beschikt onder andere over 60 onlangs verbouwde kamers, een brasserie-bar en diverse vergaderfaciliteiten.

Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg 
Het in 2010 geopende Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg in Kerkrade is het eerste hotel in Nederland dat is gebouwd als onderdeel van een voetbalstadion (Roda JC). Het hotel beschikt onder andere over 76 kamers en vijf multifunctionele vergaderzalen.

De nieuwe eigenaren zijn uitermate tevreden met de overname, mede omdat de betreffende hotels zich in de top vijf bevonden bij de verkiezing van Golden Tulip Hotels of the Year 2015. Naast bovenstaande hotelexploitaties is BeachClub Weert een horecabedrijf in het subtropisch zwembad ‘De IJzeren Man’ gelegen in een bosrijke omgeving in Weert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!