Back Back Nieuws

Nieuwe duurzame partyboot van Blue Boat vaart uitstootvrij

03 september 2015
Nederland is een duurzame evenementenlocatie rijker. Rederij Blue Boat Company introduceert met trots haar nieuwste rondvaartboot: Lido. Dit bijzondere partyschip is van de nieuwste snellaadtechniek voorzien waardoor de boot volledig elektrisch en uitstootvrij vaart. Lido heeft het uiterlijk van een klassieke rondvaartboot, maar is vanbinnen voorzien van een modern en stijlvol interieur.

'De LED mood lightning en het ingebouwde geluidssysteem zorgen voor een gezellige sfeer aan boord en maken Lido tot dé evenementenlocatie in de Amsterdamse grachten', aldus het Blue Boat team. 'De grote centrale bar in het midden van de boot herbergt een verwarmd buffet, koelkasten, een biertap en een state of the art Lavazza koffiezetapparaat. Bijzonder is dat alle faciliteiten aan boord 100% elektrisch worden aangedreven. Ook is er een toilet en garderobe aanwezig en kunnen huurders van de boot het interieur naar eigen wens samenstellen.'

High-wine arrangement 
Aan boord van de Lido is vrijwel alles mogelijk qua evenementenorganisatie. Dat maakt het soms lastig kiezen. Rederij Blue Boat Company helpt haar bezoekers graag op weg en presenteert daarom de keuze van een high-wine arrangement: een vijfgangen wijnproeverij waarbij iedere gang met een luxe gerechtje komt zodat de wijnen goed tot hun recht komen. 

Reserveren
De boot biedt een capaciteit voor maximaal 60 personen. Reserveren is het hele jaar mogelijk en kan via blueboat.nl of door een e-mail te sturen naar reservations@blueboat.nl. Ook meer informatie over het high-wine arrangement is te vinden via de website. 

Fotocredits: Blue Boat Company

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!