Back Back Nieuws

Nieuwe duurzame feestlocatie op de grachten van Amsterdam

26 augustus 2015
Nederland is een duurzame evenementenlocatie rijker. Rederij Blue Boat Company introduceert met trots haar nieuwste rondvaartboot: Lido. Dit partyschip is van de nieuwste snellaadtechniek voorzien waardoor de boot volledig elektrisch en uitstootvrij vaart. Lido heeft het uiterlijk van een klassieke rondvaartboot, maar is vanbinnen voorzien van een modern en stijlvol interieur.

De LED mood lightning en het ingebouwde geluidssysteem zorgen voor een gezellige sfeer aan boord en maken Lido tot een toevoeging in de Amsterdamse grachten. De grote centrale bar in het midden van de boot herbergt een verwarmd buffet, koelkasten, een biertap en een state of the art Lavazza koffiezetapparaat. Bijzonder is dat alle faciliteiten aan boord 100% elektrisch worden aangedreven. Ook is er een toilet en garderobe aanwezig en kunnen huurders van de boot het interieur naar eigen wens samenstellen.

High-wine arrangement 
Aan boord van de Lido is veel mogelijk qua evenementenorganisatie. Dat maakt het soms lastig kiezen. Rederij Blue Boat Company helpt haar bezoekers graag op weg en presenteert daarom de keuze van een high-wine arrangement: een vijf-gangen wijnproeverij waarbij iedere gang met een luxe gerechtje komt zodat de wijnen goed tot hun recht komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!