Back Back Nieuws

Nieuwe duurzame bungalows Landal Miggelenberg geopend door Jan de Hoop

14 juli 2015
RTL-nieuwslezer Jan de Hoop heeft vrijdag 10 juli de nieuwe duurzame bungalows op Landal Miggelenberg officieel geopend. Dat deed hij samen met de familie Kramer, de eerste gasten die gebruik maakten van de nieuwe bungalows. De achtjarige Tijn mocht samen met zijn broertje het lint doorknippen.

De opening werd druk bezocht door zowel gasten als relaties en belangstellenden uit de regio. Bezoekers en gasten konden deelnemen aan een rondleiding en een kijkje nemen in de nieuwe woningen. Dat leverde veel enthousiaste reacties op. Speciaal voor de kinderen was er een meet & greet met Bollo en andere kinderactiviteiten. Verder konden de aanwezigen genieten van een uitgebreide barbecue in een speciale tent op het park.

Kwaliteitsimpuls
‘Bijna alle nieuwe woningen zijn deze zomer al verhuurd. Er is veel vraag naar deze ruime recreatiewoningen voor families en vriendengroepen. Het betekent een kwaliteitsimpuls voor de Veluwe,’ aldus Maarten Jansen, general manager van Landal Miggelenberg.

Duurzaam
Met de ingebruikneming van de nieuwe bungalows krijgt Landal Miggelenberg er 51 gloednieuwe en duurzaam gebouwde 8-, 10- en 12-persoons recreatiewoningen bij. De luxe en smaakvol ingerichte woningen liggen op open plekken in het bos. De meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid zijn gebruikt bij de bouw van de woningen.

Niet alleen de 51 nieuwe woningen zijn duurzaam; onlangs mocht Landal Miggelenberg een Gouden Green Key ontvangen voor haar totale inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector en wordt jaarlijks uitgereikt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!