Back Back Nieuws

Nieuwe drijvende evenementenlocatie in trendy Noord

27 oktober 2009
Undercurrent Spaces is een nieuwe evenementen- en horecalocatie in Amsterdam Noord. Dit voormalige informatiecentrum wordt gezien als een kwalitatieve aanvulling voor het gebied, dat bijdraagt aan het levendige en monumentale karakter van de NDSM-werf.

Een innovatieve en modulaire ruimte, met als decor een fantastisch uitzicht op het centrum en het IJ. Sterker nog, in het IJ, want het pand drijft op water. Deze ruimte leent zich uitermate goed voor events in al haar facetten. Exposities, productpresentaties,vergaderingen, borrels en andere events uit eigen initiatief of vanuit creatieve partijen.

 

Echte eyecather

Undercurrent Spaces is een bijzonder en opvallend gebouw. Het pand bestaat uit twee aan elkaar verbonden delen. Het grootste gedeelte bestaat uit hoge ruimtes met een grote glazen gevel, wat het gebouw een open en licht karakter geeft. Het naastgelegen, kleinere gedeelte diende voorheen als auditorium en kan nog steeds als zodanig worden gebruikt. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ruim 800 vierkante meter.
Bij de naastgelegen kade is een veelvoud aan gratis parkeerplekken beschikbaar.De houten vlonders (die dienen als aanlooproute) en het optionele terras rondom zijn interessant voor bezoekers, die hier direct met hun (eigen) boot kunnen aanleggen.

 

Undercurrent Spaces biedt ruimte aan evenementen, horecaconcepten en inspirerende initiatieven. Innovatie is hierbij een belangrijke peiler. De fysieke ruimte te huur, tevens is het ook mogelijk de gehele productie uit te besteden aan het team van Undercurrent Spaces. Hiermee staat, naast de unieke locatie, een team met een groot creatief netwerk, productionele ervaring en event expertise ter beschikking.


Contactgegevens:

Undercurrent Spaces
TT Vasumweg 93

1033 SG Amsterdam

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!