DuurzaamGebouwDuurzaamGebouw
Back Back Nieuws

Nieuwe Dragers aan netwerk Flint toegevoegd

10 oktober 2017

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en DuurzaamGebouw, HANOS, Fountainheads en BENZONI. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Vanaf de start van het nieuwe theaterseizoen (september 2017) is daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Duurzaamgebouw

DuurzaamGebouw helpt haar klanten bewust om te gaan met energie en onderhoud. Zij zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van beleid, strategie en oplossingen om deze onderwerpen beter te organiseren. Hiermee streeft DuurzaamGebouw naar een duurzamer Nederland. Peter Wijntjes & Gerard Lokhorst lichten toe: 'DuurzaamGebouw is ooit begonnen in Amersfoort en later verhuisd naar Utrecht. Nu wij Drager van Flint zijn geworden, voelt het alsof wij weer een vestiging in deze stad hebben geopend. Wij zien het dragerschap als een waardevol all-in concept. Het is een inspirerende, ontspannen uitvalbasis om onze relaties te ontvangen en om ons netwerk in deze omgeving te behouden en te vergroten.'

Fountainheads

De Fountainheads bestaan uit het Amersfoortse duo Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen. Sprekers, inspirators, trendverkenners, innovatieversnellers…zij geloven dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten en bestuderen continue bewegingen die gaande zijn. Dit doen zij door allerlei soorten sessies waarbij ondernemers worden geïnspireerd en uitgedaagd om op een andere manier te leren kijken. Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen lichten toe waarom zij Drager zijn geworden; 'Het podium is onze huiskamer en Flint is de huiskamer van onze stad. Als betrokken Amersfoorters willen we graag een steentje bijdragen aan het culturele landschap van onze regio’.

Samenwerking

Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

 

Op de foto: DuurzaamGebouw

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!