Nieuwe directeur Conferentiecentrum & Hotel BovendonkNieuwe directeur Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Back Back Nieuws

Nieuwe directeur Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

19 december 2019

Vanaf 1 januari staat Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk onder leiding van Tim Berendsen. Als operationeel manager is Tim Berendsen al 5 jaar werkzaam bij de evenementen- en vergaderlocatie in het Noord-Brabantse Hoeven.

Ambitieus

De laatste jaren heeft Berendsen gebouwd aan een sterke organisatie zowel voor- als achter de schermen. 'Gastvrijheid en flexibiliteit zijn de pijlers van onze organisatie,' getuige de onlangs gewonnen award voor Beste vergaderlocatie van Noord-Brabant en nominatie voor de Brabant Gastvrij award. 'Als organisatie staan we open voor vernieuwing en werken we dagelijks aan het verbeteren van onze service'

'De kansen liggen voor het oprapen voor deze bijzondere locatie.' Aldus Tim Berendsen. 'Hoewel Bovendonk als vergaderlocatie al sinds 2000 geopend is, zijn we pas sinds enkele jaren bezig met een enorme groei. West-Brabant zit in de lift voor zakelijke bijeenkomsten, een prachtige regio als alternatief voor de steeds drukker wordende Randstad.' Met ambitieuze renovatieplannen lonkt een mooie toekomst.

Een historische locatie vol mogelijkheden

De vernieuwde Uythofzaal is een van de eerste projecten in de ambitieuze toekomstplannen van Bovendonk. Gefaseerd worden de 11 vergaderzalen, 93 hotelkamers en parkeerfaciliteiten naar een hoger niveau gebracht. Alles zodat de gasten er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Directeur Berendsen is daar vanaf het begin bij betrokken en ziet dit als een unieke kans om de historische locatie verder op de kaart te zetten.

'Het pand verdient het om bezocht te worden, een prachtig bouwwerk van architect Pierre Cuypers', sluit Berendsen af. 'De zalen, gangen en binnentuin bieden gasten alle mogelijkheden om een bijzonder verblijf te ervaren, daar blijven we de komende jaren aan bouwen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!